ЗА БАТЬКІВЩИНИ ПРАВО – ЗА ПРАДІДІВ ЗАКОН !

четвер, 7 жовтня 2010 р.

ПОЛКОВНИК ФРАНКО-ЛЕВ ГОЛІНАТИЙ

Генерал-майор Ричард Рове-молодший вручає Франкові-Левові Голінатому відзнаки звання полковника. За ними - син полковника.


БАГДАД. Ірак. -1 жовтня 2009 року Франко-Лев Голінатий, член 27-го відділу УНСоюзу, одержав у Багдаді звання полковника американського війська. В цей день виповнилося 22 роки його військової служби.

Ф.-Л. Голінатий, син Миколи і Маріон Голінатих з Манчестеру, Нью-Джерзі, як стипендіят американської армії одержав 1 жовтня 1987 року звання підпоручника, коли закінчив з відзначенням комерційний і військовий факультети Райдер-університету. Опісля він брав участь у  військових акціях в Панамі, на Середньому Сході, одержав відзначення "Bronze Star Medal".

Його наступним завданням було відшукати слід вояків-учасників Другої світової, Корейської і В'єтнамської воєн, які пропали безвісти в Кореї, Японії, В'єтнамі, Ляосі і Камбоджі.

Ф.-Л. Голінатий одержав ступінь маґістра наук від Трой-стейтового університету і продовжив свої студії в "United Army Command and General Staff College", який закінчив з відзнакою. Він одержав також ряд нагород за бездоганну службу.

Тепер Ф.-Л. Голінатий вже вдруге перебуває в Іраку, де виконує обов'язки директора з співпраці у фінансових справах з урядом Іраку.
.
Полковник Ф.-Л. Голінатий одружений і має двох синів. Його дружина є ветераном "Operation Iraqi Freedom" і сержантом Національної ґвардії в Кензасі. Старший син є три роки в армії, служить у військовій поліції. Молодший син, стипендіянт американського війська, на другому році Кензаського університету.

Немає коментарів:

Шукати в цьому блозі

Популярні публікації